Potvrda iz Milana
0

Inter realizovao transfer Lucia

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Četverostruki uzastopni talijanski nogometni prvak, Inter iz Milana, potvrdio je i službeno na svojim internet stranicama transfer brazilskog 31-godišnjeg odbrambenog igrača Lucija.

Lucio je s Interom dogovorio trogodišnju suradnju nakon pet godina provedenih u Bayern Münchenu, a zasad finansijski detalji ugovora još nisu poznati.

"Svi potrebni papiri proslijeđeni su Talijanskom nogometnom savez i tako je transfer brazilskog reprezentativca Lucimara Da Silve Ferreira Lucija kompletiran. Želimo ovim putem Luciju izraziti i dobrodošlicu u naš klub u naše i ime i ime svih naših navijača", stoji među ostalim u Interovom saopštenju.

Lucio je karijeru započeo 1997. u brazilskom Internacionalu, nakon čega je igrao za Bayer Levekusen i Bayern München. U pet sezona u klubu iz Münchena odigrao je 144 bundesligaška dvoboja, postigavši pet pogodaka. S Bayernom je Lucio osvojio tri dvostruke krune (njemačko prvenstvo i Kup), 2005., 2006. i 2008. godine, a za brazilsku reprezentaciju je odigrao 84 utakmice i postigao je četiri gola.