Intervju za Marcu
0

Inter ili Real, nema treće solucije za Mourinha

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
"Jedine opcije za sljedeću sezonu su Inter i Real", izjavio je u srijedu Interov trener Jose Mourinho u intervjuu za madridski sportski dnevnik Marcu.

Direktan je to Mourinhov odgovor na pitanje hoće li krajem sezone napustiti Milano.

"Natjerati me da napustim klub nakon dvije godine nevjerovatnog rada može samo madridski Real. Dođem li ovdje učinit ću to mirne savjesti znajući da sam u Interu napravio neke promjene", dodao je Portugalac koji s "nerazzurrima" ima priliku osvojiti tri naslova ove sezone.

Naime, 22. juna na Santiago Bernabeuu finale Lige prvaka igrat će Inter i Bayern, a u slučaju pobjede Inter će zaokružiti sezonu u kojoj su osvojili talijansko nogometno prvenstvo, kao i tamošnji Kup.

"Ne znam hoću li već u sljedećoj sezoni voditi Realove nogometaše, znam samo da, ukoliko ste veliki nogometaš ili trener, ne raditi u Madridu znači imati rupu u karijeri. Želim voditi Real, u to nema nikakve sumnje. Hoće li to tako i biti već sljedeće sezone, to ne mogu reći", dodao je.

Izglednim se čini da nakon sezone u kojoj je potrošen silan novac, a u kojoj nije osvojen nijedan naslov, klupu "kraljeva" napušta Manuel Pellegrini. Sve je izglednije - u Mourinhovu korist.