Saigrači u Torontu
19

Insigne i Bernardeschi se žele vratiti u Italiju

D. B.
Italijanski nogometaši Lorenzo Insigne i Federico Bernadeschi spremni su napustiti Toronto FC i vratiti se u svoju zemlju, baš kao što je slučaj s Leonardom Bonuccijem, koji je član Union Berlina tek četiri mjeseca.

Bernardeschi i Insigne priželjkuju povratak u Italiju već ovog mjeseca, a za Toronto FC su potpisali 2021. godine. Bonucci je napustio Juve u septembru prošle godine potpisavši za Union Berlin, no sva trojica se žele vratiti u Serie A što prije.

Bernardeschi se povezuje s Juventusom i ima odličan odnos s trenerom Massimilianom Allegrijem, no Bianconeri još uvijek nisu poslali ponudu niti se čine spremnim na to prije nego prodaju nekog od svojih postojećih nogometaša.

Insigne bi se volio vratiti u Napoli za koji je ranije igrao. Ovaj krilni nogometaš se povezuje i s Laziom te Fiorentinom, no ni on nema konkretnu ponudu.

Bonucci je bio u pregovorima s Romom, ali su direktori rimskog kluba odustali od ovog transfera zbog protivljenja navijača. Bonucci želi biti dio reprezentacije Italije na Evropskom prvenstvu te traži tim u kojem će konstantno igrati.