Nije mogla sakriti suze
36

Influenserica se rasplakala nakon raskida sa poznatim igračem: Ova sedmica je bila jako teška

E. K.
Marta Diaz u suzama nakon raskida sa Sergiom Reguilonom (Foto: Twitter)
Marta Diaz u suzama nakon raskida sa Sergiom Reguilonom (Foto: Twitter)
Marta Diaz je influenserica i bivša djevojka španskog nogometaša Sergia Reguilona, a njih dvoje su prekinuli dugogodišnju vezu prošlog septembra baš kada je 23-godišnjakinja snimala uspješan španski projekat "El Desafio".

Poenta emisije je da se osam slavnih ličnosti svake sedmice suočava sa različitim izazovima te je tek sada prikazana na tv ekranima iako je snimana prije šest mjeseci.

Na jednom od snimaka se vidi kako se Diaz koja ima 3.4 miliona pratioca na Instagramu bori sa emocijama i ne može da zaustavi suze pred kolegama takmičarima.

Objašnjavala je šta je uznemirilo i rekla da "ne plače zbog nastupa nego da je pomenuta sedmica za nju bila izuzetno komplikovana te da je vježbala i koncentrisala se na sve što su joj govorili treneri dok je u stvarnosti razmišljala o nečemu drugom".

Inače, ovo nije prvi put da se Diaz rasplakala zbog veze sa Reguilonom budući da se pojavila i u show programu Amazon Primea La Vida de Marta Diaz te je počela plakati kada je govorila o zvijezdi engleskog Premiershipa.

"Rekla bih mnogo stvari o Sergiju, hvala ti za sve", rekla je Diaz prije nego li je počela da plače te zatim dodala:

"Pomogao mi je mnogo i bio veoma važan oslonac za mene i uvijek će biti".

Show u kojem je i Reguilon učestvovao je snimljen nepsoredno prije njihovog prekida, a emitovan je nekoliko sedmica nakon njihovog raskida.

Diaz je nastavila glumiti u sho programu "El Desafio" te je istakla da joj je drago što je ostala do kraja uprkos ličnim problemima.

"Mislima sam bila na drugoj strani svijeta, bilo mi je teško da se koncentrišem, ali sam veoma sretna što sam to uradila".

Sam Reguilon se pridružio Unitedu dan prije nego li je okončao vezu sa Martom Diaz, a za Crvene đavole je odigrao 12 utakmica nakon čega se vratio sa posudbe u Tottenham.

U redovima Spursa se nije dugo zadržao budući da ga je Tottenham ponovo posudio Brentfordu za koga je dosad skupio sedam nastupa.

Inače, Reguilon je stigao u Spurse 2020. godine i bio starter u prve dvije sezone u dresu Tottenhama, ali ga je Ante Postecoglou prekrižio i ne računa na njegove usluge.

Za reprezentaciju Španije je skupio šest nastupa, a sa Tottenhamom ima ugovor još godinu i čini se da će svoju sreću morati potražiti u novom klubu.