Izazvala lavinu komentara
88

Influenserica objasnila zašto je ostavila legendarnog Kaku: Bio je presavršen za mene

N. M.
Kaka i Celico bili su u braku do 2015. godine i imaju dvoje djece (Foto: Twitter)
Kaka i Celico bili su u braku do 2015. godine i imaju dvoje djece (Foto: Twitter)
Brazilska influenserica Caroline Celico u nedavnom intervjuu objasnila je zašto je ostavila legendarnog nogometaša Kaku, a razlog koji je navela mnoge je ostavio u nedoumici.

Majka dvoje Kakine djece rekla je da je proslavljeni nogometaš bio presavršen za nju te da je to glavni razlog razvoda nakon deset godina braka.

Ovaj bračni par se razveo još 2015. godine, to je podiglo mnogo prašine u javnosti, a Celico je tek sada progovorila o svojim razlozima za takav potez.

"Kaka me nikada nije izdao, uvijek se dobro ponašao prema meni, dao mi je divnu porodicu, ali nisam bila sretna. Nešto je nedostajalo. Problem je što je on bio presavršen za mene ”, prenijeli su brazilski mediji riječi Celico.

Tako je ona opovrgnula priče o Kakinom nevjerstvu, za koje su mediji pisali da je uzrok razvoda.

Riječi bivše supruge Kake pokrenule su lavinu komentara i oprečnih mišljenja na društvenim mrežama. Dok su neki izrazili podršku i razumijevanje za "nevolje" brazilske influenserice, drugi su kritizirali njezine razloge za prekid braka s muškarcem koji je, prema njenim riječima, bio "presavršen".

Inače, Kakin ljubavni život je nakon razvoda s influensericom krenuo dalje. Proslavljeni nogometaš Milana i Real Madrida danas je u braku s Carolinom Batistom, s kojom ima još dvoje djece.