|

Infantino: Poljska i Ukrajina su spremne

Infantino: Poljska i Ukrajina su spremne
0
F
FENA
2.12.2011. u 18:01
0
komentara
0

dijeljenja
Infantino: Poljska i Ukrajina su spremne Gianni Infantino
Glavni tajnik Evropske nogometne federacije (UEFA) Gianni Infantino poručio je kako su Poljska i Ukrajina potpuno spremne za početak Evropskog nogometnog prvenstva 2012. godine.
"Poljska i Ukrajina su spremne za ono što ih očekuje iduće godine. Posao koji se radi 20 godina ove zemlje su obavile za samo dvije, tri godine. Sve je izgrađeno od početka, stadioni, ceste, zrakoplovni terminali, željezničke postaje, hoteli..." kazao je Infantino, te dodao: "Svi stadioni izgledaju vrhunski i osim nekih sitnica sve je u
najboljem redu."

Ukrajina i Poljska su imale velikih problema sa kašnjenjem radova, prije svega na infrastrukturi. Čak im je prijetila opasnost od oduzimanje prvenstva, no 189 dana prije početka turnira sve je pod kontrolom.

"Nikada u našoj zemlji nije bilo toliko radova u isto vrijeme, no uspjeli smo," kazao je predsjednik Nogometnog saveza Ukrajine Grigorij Surkis.

Jedan od problema koji je posljednjih godina tresao ukrajinski i poljski nogomet je korupcija. No, predsjednik Poljskog nogometnog saveza Grzegorz Lato nije želio o tome govoriti. "Ne želim pričati o tome dok ne završi istraga. Tada ćemo imati više činjenica," poručio je Lato.

Evropsko nogometno prvenstvo igra se od 8. lipnja do 1. srpnja iduće godine u četiri poljska (Varšava, Poznan, Gdanjsk, Wroclav) i četiri ukrajinska (Kijev, Harkov, Donjeck, Lavov) grada.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.