Mario Gomez
0

"Imamo razloga za ugodan Božić"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Završen je jesenski dio Bundeslige. Polovični prvak je Bayer iz Leverkusena sa 35 bodova. Jedan manje ima Schalke, a dva na trećem mjestu Bayernu.

Ove subote je Bayern, drugi put zaredom, postigao pet pogodaka na utakmici Bundeslige. Nakon što su pobijedili Bochum u gostima 5-1, ovaj put su na svom terenu navijačima podarili slavlje u vidu 5-2 pobjede protiv Herthe.

Bila je to četvrta uzastopna pobjeda Van Gaalove ekipe u Bundesligi, a nedjeljni Bild opet glorificira duet "Golic", odnosno Marija Gomeza i hrvatskog reprezentativca Ivicu Olića. Oboje su postigli po jedan pogodak u subotu, odnosno dvanaesti u zadnjih sedam utakmica.

"Sada imamo razloga za lijepi i ugodan Božić. No, i dalje nismo najbolji, treći smo. To nam daje strašan motiv za nastavak prvenstva, gdje moramo preteći sve ispred sebe i završiti na prvom mjestu", rekao je njemački reprezentativac Gomez.

U Bildu se oglasio i golman poražene Herthe, Čeh Jaroslav Drobny.

"Eh, da su s nama ovdje bili neki naši bivši igrači poput Šimunića, Voronjina ili Pantelića vjerojatno bi gledali drugačiju utakmicu. Ovako je naša igra bila jedan predivan vic", šalio se Drobny.

Hertha je, pak, uvjerljivo posljednja sa samo šest bodova u 17 utakmica. Dvostruko više ima Nürnberg, prvi sljedeći na tabeli.