Uhapšeni kradljivci
156

Igraču bh. kluba tokom treninga ukraden automobil, vozilo pronađeno u Konjicu

N. K.
Foto: Facebook/NK Novi Travnik
Foto: Facebook/NK Novi Travnik
Apsurdna situacija dogodila se danas na parkingu stadiona Nogometnog kluba Novi Travnik budući da je nogometašu ovog kluba Ibrahimu Duvnjaku za vrijeme treninga ukraden automobil.

Bh. trećeligaš je odlučio pomoći Duvnjaku tako što je na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju automobila uz molbu za eventualne informacije o krađi.

"Automobil Peugeot 307 od našeg igrača Ibrahima Duvnjaka ukraden je danas za vrijeme treninga s parkinga stadiona. Policija intenzivno traga za počiniteljima, a svaka informacija o lokaciji navedenog automobila je dobro došla. Molimo sve savjesne ljude da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju ili su vidjeli navedeni automobil izvrše prijavu najbližoj policijskoj stanici", stoji u poruci NK Novi Travnik.

Iz Policijske stanice Travnik dobili smo potvrdu da je automobil ukraden, a kako saznaje portal Klix.ba, on je već pronađen i to na lokalitetu Konjica.

Ujedno su, kako saznajemo, uhapšeni i kradljivci, kojima je "posao" bio olakšan budući da su navodno u bravi automobila bili ostavljeni ključevi.