Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja civilizacijska razlika izmedju skutora koji napadaju covjeka 4 na 1 u Mostaru i ovih iz Hrvatske
@_Minna_ znas ti sta.je skutor.
Srbi su toliko ogrezli u nacizam, da je za njih sasvim normalno i moralno da prihvate, da su Kapija i Markale pa čak i Srebrenica, "iscenirani" zarad neke intervencije. A nisu u stanju da prihvate, po istom scenariju, da su i Jasenovac i Gradiška stara iscenirani od njihove strane? E to je taj nacizam o kojem ja pričam. Popljuj tuđe žrtve a svoje glorifikuj. Nacistička posla!
Sve objašnjeno: https://youtu.be/rIlz6e7BkDI
Ovakvim potezima se ide naprijed i gradi normalna budućnost, svaka čast!!
Neka vidi ovo Alkoholinda. Ovako se poštuju pravi susjedi!!!
Čestitike Dinamu.
Aferim za Dinamo...
Još jedan u nizu zločina od kojeg se Srbi kao narod koji je presuđen za genocid, pere svakodnevno. Nisu sporne hiljade i hiljade granata koje su sa Majevice i Ozrena ispalili, a eto, "upitna" je ona samo jedna. Upitna zato što su sa njom na dan omladine, gađali djecu. Srbi su narod koji je ogrezao u nacizam gore nego Hitlerovci 1941 godine. Sramota u šta su se kao narod pretvorili!
Lijepo nema šta. Ovo je i BIH i Hrvatska. Kolinda definitivno ne pripada tom miljeu.
Jos da liferuju Kolindu sa tribina, i bice super!