Slavljenička atmosfera
39

Igrači Širokog Brijega u svlačionici tražili duple premije, predsjednik obećao "sve"

K. H.
Ekipa Širokog Brijega se pobjedom protiv Sarajeva rezultatom 3:2 plasirala u četvrtfinale Kupa BiH, a nakon meča predsjednik kluba Miro Kraljević obećao je igračima "sve" zbog načina na koji su stigli do pobjede.
Gledaoci na Pecari vidjeli su pet pogodaka, dva preokreta i jednu sjajnu nogometnu predstavu koja će ipak ostati u sjeni navijačkih divljanja na tribinama, no ono što jedino ostaje na kraju svakako jeste rezultat i činjenica da se Široki plasirao među osam najboljih.

Nakon utakmice igrači Širokog Brijega slavili su pobjedu u svlačionici, a u jednom trenutku kamera je snimila predsjednika Miru Kraljevića koji je ušao u svlačionicu i igračima obećao nagradu zbog prikazane igre.

Kada je predsjednik ušao u svlačionicu, radosni domaći nogometaši dočekali su ga uzvicima "dupla premija", na što im je on odgovorio: "Sve ćemo vam dati, baš sve". Također, Kraljević je dodao da su igrači Širokog Brijega pokazali srce, duh i želju za pobjedom, zbog čega su zaslužili sve pohvale, ali i nagradu.