Igrači Sarajeva i Željezničara u izolaciji: Vježbe snage, trčanje, ali i čitanje knjiga

Igrači Sarajeva i Željezničara u izolaciji: Vježbe snage, trčanje, ali i čitanje knjiga
30
K. H.
20.3.2020. u 11:34
25
komentara
30

dijeljenja
Igrači Sarajeva i Željezničara u izolaciji: Vježbe snage, trčanje, ali i čitanje knjiga Foto: Screenshot/Facebook
FK Sarajevo i FK Željezničar su na svojim Facebook stranicama objavili nekoliko videoklipova svojih igrača koji samostalno treniraju ili se zabavljaju s loptom u trenucima kada nema treninga ni utakmica.
Nogomet u BiH je u potpunosti stao nakon pojave i širenja koronavirusa u Evropi. Premijer liga je prekinuta, a svi igrači su poslani kućama te im je savjetovano da tamo nastave individualne treninge.

Vladan vrijedno radi i tokom pauze! Jela valja li ovo? 🤔 #StayAtHome 🏠 #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Thursday, March 19, 2020


Sarajevo je na svom profilu objavilo kako se Đokanović i Gavrić zabavljaju s loptom, a također su objavili i povremenog reprezentativca BiH i prvog golmana tima Vladana Kovačevića i način na koji on trenira kući.

Đokanović i Gavrić

Đokanović i Gavrić odlučili su se malozabaviti i pokazati da pauza očigledno nije umanjila vještine naših igrača! 👌 #StayAtHome 🏠 #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Thursday, March 19, 2020


Bordo tim je objavio i fotografiju Besima Šerbečića kako nakon treninga čita knjigu, uz zanimljiv opis:

Nakon treninga, Besim vrijeme u izolaciji provodi čitajući. Trenutno čita knjigu koju mu je kupio naš klub pod nazivom...

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, March 18, 2020

"Nakon treninga Besim vrijeme u izolaciji provodi čitajući. Trenutno čita knjigu koju mu je kupio naš klub pod nazivom 'Zašto ostati u Sarajevu i sljedeće sezone', nadamo se da će nešto naučiti iz nje", piše na stranici FK Sarajevo.

Treninge svojih igrača objavio je i FK Željezničar, s tim da su oni spojili više igrača u jedan videoklip. Zanimljivo, na spomenutom videoklipu su samo igrači koji igraju u odbrani: Šehić, Stanić, Jovanović, Stevanović, Ikić, Miletić, Osmanković, Kosorić i Pavić.

Treninzi fudbalera FK Željezničar kod kuće i u odvojenom dijelu prirode. #OstaniKodKuće

Posted by FK Željezničar on Friday, March 20, 2020


Premijer liga BiH mogla bi se nastaviti početkom maja, pod uslovom da se u našoj državi i Evropi situacija u vezi s koronavirusom smiri.
Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...