Kamere sve snimile
0

Igrač West Hama obučen u "Snješka Bijelića" uništio je svoj Lamborghini, sada je otkrio šta se desilo

H. H.
Foto: Montaža / Twitter
Foto: Montaža / Twitter
Napadač West Hama Michail Antonio otkrio je kako je na Božić 2019. uništio svoj Lamborghini Huracan procijenjen na preko 242.000, dok je bio obučen u "Snješka Bijelića".

Policija i vatrogasci su morali da reaguju na mjestu nesreće, gdje nije bilo povrijeđenih nakon što se automobil zakucao u ogradu jedne kuće u Londonu.

"Ovaj razgovor je veoma sličan... i dan danas me boli", rekao je Antonio za podcast On The Judy, a potom je objasnio šta se desilo:

"U suštini da, klizav put. Iako se automobil dobro ponaša u krivinama, u jednom trenutku je proklizao. Prepao sam se i pritisnuo kočnicu. To je najgora stvar koju možete učiniti na ledu. Da pritisnite kočnicu. Zato što samo ubrzavate", sjetio se Antonio.

Michael Antonio priznao je da se nakon udarca u ogradu samo sjeća kako je vidio dim kako izlazi iz prednjeg dijela automobila i da je mislio da će sve eksplodirati.

Nekoliko sati prije nesreće, nogometaš West Hama je snimao reklamu u kojoj pjeva popularnu dječju pjesmu "Walking in the Air" obučen kao "Snješko Bijelić" i zbog toga je bio prerušen i dok se vozio.

Ipak, uprkos nesreći zaigrai je za West Ham protiv Crystal Palacea na Boxing Day 2019. godine.