|

Igrač Vrbanjuše se "zakleo" pred trenerom i saigračima da se više neće "drogirati"

Igrač Vrbanjuše se "zakleo" pred trenerom i saigračima da se više neće "drogirati"
1.543
K. H.
22.9.2019. u 18:51
67
komentara
1,5k

dijeljenja
Igrač Vrbanjuše se "zakleo" pred trenerom i saigračima da se više neće "drogirati" Foto: Screenshot
Trener sarajevskog niželigaša FK Vrbanjuša Alija "Braco" Hadžiosmanović objavio je komičan video klip iz svlačionice svog kluba u kojem se jedan njegov igrač zakleo da će prestati s "drogiranjem".
Video klip je snimljen uoči lokalnog derbija između Vrbanjuše i Vratnika, a na njemu se može vidjeti specifičan način na koji Hadžiosmanović "motiviše" svoje igrače, posebno jednog nogometaša koji se prije početka utakmice morao i dokazati da je spreman za igru.Prije svega, neimenovani igrač je morao dokazati svoju spremnost time što je uradio pet sklekova, nakon čega se pred Bracom i čitavom ekipom zakleo da će biti "častan igrač i čovjek".

Video klip je Hadžiosmanović objavio na svom Facebook profilu, gdje je napisao kako je savjetovao svog igrača da se ne "drogira". Naravno, ne postoji indicija da je riječ o ozbiljnoj optužbi i sve je dio šaljive Bracine motivacije.


Hadžiosmanović je poznat kao trener koji ima specifičan način vođenja svoje ekipe, a posebno je bio zanimljiv u vrijeme kada je njegova Vrbanjuša igrala u najvećem rangu.
Prijavi grešku


Komentari (67)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...