Trener Splićana jasan
10

Igor Tudor: Zadavit ću sve koji svoje interese stave ispred Hajduka

F. Z.
Foto: Pixsell.hr/Ivo Čagalj (Igor Tudor)
Foto: Pixsell.hr/Ivo Čagalj (Igor Tudor)
Splitski Hajduk ima dvije vezane pobjede, protiv Varaždina i Lokomtive, a sutra ga očekuje gostovanje kod Slaven Belupa u Koprivnici.

Uoči utakmice 22. kola HNL-a predstavnicima medija obratio se trener splitske ekipe - Igor Tudor. U sastavu za duel u Koprivinici neće biti mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Nihada Mujakića koji je dobio crveni karton.

"Atmosfera je super što me jako veseli, onakva kakva treba biti. Imali smo problema što se tiče viroza. Stipe Radić nije tu zbog loma nosa, Mujakića nema zbog crvenog kartona. Konstantno su problemi u posljednjoj liniji. Prijelazni rok je gotov za tri dana, trener uvijek voli kada to završi. U dva susreta nismo primili pogodak, to veseli, to je jedna snaga. Idemo rasti i dalje. Nismo došli ovdje zbog jedne, dvije, tri utakmice. Bitan je rast, da se u dužem periodu vidi napredak nužan za ostvarivanje rezultata", rekao je Tudor.

Tudor je govorio i o Valentinovu, a istaknuo je kako je to "najveća prevara na svijetu" i "američka priča". Dodao je i kako će svakoga ko stavi lične interese ispred interesa ekipa, "figurativno rečeno, zadaviti".

"To su gluposti. Normalno je da svaki menadžer i menadžerčić, u tom svijetu ima svega i svačega... Svako brani interese svog igrača. Prvi put kada vidim tako nešto ću zadaviti sve, figurativno rečeno. Zadavit ću sve koji će staviti svoje interese ispred ekipe i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja nego Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati", istaknuo je Tudor.