Ispunio je sve ciljeve
132

Igman dobio veliko pojačanje za narednu sezonu, Husref Musemić ostaje na klupi Konjičana

D. P.
Husref Musemić je ispunio ciljeve s Igmanom
Husref Musemić je ispunio ciljeve s Igmanom
Proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak Husref Musemić zvanično nastavlja saradnju s Igmanom iz Konjica.

Musemić je stigao u Konjic kako bi sačuvao Igmanu premijerligaški status, što je učinio na kraju bez većih problema, reklo bi se, iako je to do posljednjih par kola bilo upitno.

Igman će i u narednoj sezoni igrati u društvu najboljih, a s klupe će ih predvoditi jedno od najvećih trenerskih imena u našoj zemlji, Husref Musemić, koji je danas dogovorio nastavak saradnje.

To je potvrđeno na stranici kluba iz Konjica. Iako je Musemiću istekao ugovor kojeg je imao do kraja sezone, dvije strane su postigle dogovor i legenda FK Sarajevo vodit će Konjičane i u narednoj sezoni.

"Šef stručnog štaba koji je već pridobio brojne simpatije u Konjicu i s kojim je naš klub izborio primarni cilj prethodne sezone, a to je opstanak u društvu najboljih, ostaje i vodit će Igman u narednoj sezoni Premijer lige BiH", saopćeno je iz kluba.

Igman se sada može aktivno dati u potragu za novim pojačanjima, ali i zadržavanjem aktuelnog igračkog kadra jer je velikom broju nogometaša istekao ugovor na kraju sezone tako da je Igman ostao na relativno malom broju igrača pod ugovorom.