Doček za pobjednike
0

Idoli nacije stigli u BiH!

Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis.info
Nogometni reprezentativci BiH u pobjedničkom raspoloženju stigli su danas na sarajevski aerodrom, nakon jučerašnjeg trijumfa protiv Estonije u Talinu.

Bosanske zmajeve, koji su cijelu naciju učinili ponosnom, osiguravši joj prolaz u baraž za Svjetsko prvenstvo 2010., sa neviđenim ushićenjem dočekali su brojni novinari, fotoreporteri i fanovi. Uz brojne ovacije, navijači su iskoristili priliku da odmah po dolasku na aerodrom čestitaju selektoru Miroslavu Ćiri Blaževiću i našim reprezentativcima na sjajnoj igri.

Nakon kratkog odmora, naši momci već u utorak 13. oktobra sa početkom u 17 sati očekuje trening utakmica protiv selekcije novinara, koja će poslužiti kao zadnja provjera pred susret sa Španijom. Posljednja kvalifikaciona utakmica za odlazak u Južnu Afriku odigat će se u srijedu 14. oktobra na stadionu Bilino polje u Zenici. No, i taj susret, bez obzira na ishod, neće ništa promijeniti- naša zemlja već je jedan korak od Svjetskog prvenstva i najvećeg uspjeha u historiji bh. fudbala.