Arjen Robben
0

"Idealan rezultat protiv Fiorentine? 6-0 za nas!"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Bayerna i Fiorentine u Münchenu, njemački dnevnik Bild donosi izjavu sjajnog Bayernovog nizozemskog krilnog napadača Arjena Robbena.

"Koji bi bio idealan rezultat u prvoj utakmici? 6-0 za Bayern! Ali, to se, ipak, neće dogoditi. Najvažnije je da postignemo pogodak i osiguramo da gosti iz Firence ne zatresu našu mrežu", kaže Robben, koji igra u velikoj formi ove sezone.

Bayern je u velikom naletu, dobio je 12 utakmica u nizu u svim takmičenjima.

"Spremni smo za nastavak tog niza. Svi su nestrpljivi u iščekivanju našeg učinka u utakmici protiv protivnika poput Fiorentine. Vjerujem da možemo ispuniti očekivanja navijača i isporučiti zadovoljavajući rezultat", dodaje Robben.

U ponedjeljak je izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech posjetio Bayernov trening centar kako bi provjerio stanje svog igrača iz selekcije i najveće zvijezde "tricolora" Francka Riberyja. Njegov povratak u sastav nakon tromjesečne pauze zbog povrede raduje i Robbena.

"Vrlo je ugodno igrati u istoj ekipi s Riberyjem. Ne samo meni, već i svim igračima Bayerna. On je taj koji timu donosi nešto posebno."