Kontroverzna veza
109

Icardi objavio privatne poruke koje je razmjenjivao s Wandom, suprugu nazvao toksičnom

N. K.
Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram)
Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram)
Argentinski napadač Mauro Icardi nazvao je svoju suprugu Wandu Naru toksičnom i optužio je da pokušava kontrolisati njegov život.
Wanda (35) je šokirala javnost prošle sedmice kada je objavila da je njihova veza završena. To je bilo nakon što je Icardi (29) prethodno na društvenim mrežama demantovao da su prekinuli.

Međutim, sada se i on ponovo oglasio sa svojim šokantnim objavama. Napadač PSG-a, koji je trenutno na posudbi u turskom Galatasarayu, objavio je na Instagramu privatne poruke između njega i Wande.

Poruke na španskom jeziku prikazuju kako Wanda pita Icardija gdje je i da li je sam, piše Marca. Podsjetimo, posljednjih mjeseci živi daleko od njega u Argentini zbog obaveza na televiziji.

Icardi je uzvratio da je sam i da joj ne mora davati objašnjenja, a onda joj je rekao "ostavila si me". Nastavio je i upitao: "Sada želiš odvojeno upravljati i mojim životom?"

Wanda je upitala: "Zašto si lažov", dodavši "udata i slobodna".

"Mi smo jednaki", odgovorio je Icardi prije nego što je kasnije poručio: "Kako toksično".

"Kad ste slobodni, ili kažete da jeste, ali ste otrovni", napisao je Icardi uz screenshot na svom Instagramu gdje ga prati 8,3 miliona fanova.

Poruke koje je objavio Icardi (Foto: Screenshot)
Poruke koje je objavio Icardi (Foto: Screenshot)

Kasnije je izbrisao objavu, a potom je objavio sliku na kojoj šalje poljubac u kameru, označavajući Wandu i dodajući srce te emotikone kako se ljubi.

Čini se da je Wanda neko vrijeme ignorisala svog supruga. Prvobitno je otkrila da se rastaju kada je odgovorila obožavatelju koji je pitao koliko je dugo u braku s Icardijem.

Potom su zapljuštala pitanja fanova o njenom bračnom statusu, što ju je natjeralo da objavi saopštenje.

"Veoma mi je bolno živjeti ovaj trenutak. Ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da o tome znaju od mene. Nemam više šta razjašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovom razdvajanju. Molim vas, molim vas za razumijevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše djece", napisala je.