Žali se još uvijek
42

Icardi i dalje ogorčen stvarima zbog kojih je "zaratio" sa Džekom: Neshvatljivo šta se dešava

D. P.
Icardi i Džeko su se svađali zbog penala (Foto: Screenshot)
Icardi i Džeko su se svađali zbog penala (Foto: Screenshot)
Najveća zvijezda Galatasaraya Mauro Icardi ponovo je pobjesnio zbog istih stvari kao kada je u derbiju protiv Fenerbahčea došao u sukob s Edinom Džekom.

Argentinski napadač nije zadovoljan suđenjem, smatra da neko u Turskoj ima nešto protiv njega te da su rivali pregrubi prema njemu. Upravo to je bio razlog njegovog nedavnog sukoba s Edinom Džekom.

Icardi je protiv Fenerbahčea tražio penal, na terenu se svađao sa Džekom, a onda se sve prenijelo na društvene mreže gdje je tvrdio da su ga igrači Fenera udarali, da bi Džeko nasmijao sve komentarom "Icardi se zakucao u stativu".

Iako je njegov Galatasaray slavio za vikend protiv Samsunspora rezultatom 2:0, Icardi je potpuno pobjesnio zbog određenih sudijskih odluka i više ne smatra da je slučajnost. Naprotiv, tvrdi da neko u Turskoj ima nešto protiv njega te da ga sudije ne poštuju.

"Istu stvar doživljavam u skoro svakoj utakmici. Neshvatljivo mi je ovo. Čini mi se kao da je u redu igrati grubo sa mnom. U svakoj utakmici mi se barem jedan jedanaesterac se ne dosudi, niti ga sudije vide, niti se javlja VAR. Sudije nisu dobronamjerne prema meni", rekao je ljutiti Argentinac za Milliyet.

Inače, Džeko i Icardi osim za šampionsku titulu vode bitku i za najboljeg strijelca turske Superlige. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je na prvom mjestu sa 16, Icardi je treći sa 13, a nakon dugo vremena između njih se umiješao Mame Thiam iz Pendikspora.