Nogomet
0

Ibrahimović: 'Vidjet ćemo što donosi budućnost'

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Interov švedski napadač Zlatan Ibrahimović proslavio je naslov talijanskih prvaka sa svojom ekipom, ali i izjavom “osvojio sam sve u Italiji” nagovijestio mogućnost napuštanja kluba.

Sa dva pogotka u 4-3 pobjedi protiv Atalante u posljednjem, 38. kolu Serije A, Ibrahimović je konto svojih pogodaka podigao na 25, čime je za jedan gol nadvisio učinke Bologninog Marca di Vaija i Genoinog Diega Milita.

  • Drago mi je što se ovako završilo, nije moglo bolje - zaključio je najefikasniji napadač talijanske lige, potom se suočivši s pitanjem o nastavku karijere.

  • Ne znam što budućnost donosi. Osvojio sam sve u Italiji i demantirao one koji su me nazivali dobrim nogometašem i lošim strijelcem. Dokazao sam se, osvojio pet “scudetta”, Superkup i naslov najboljeg strijelca. Jedino što nisam osvojio je talijanski kup, ali nema veze - kaže Ibrahimović kojeg mediji guraju prema Barceloni.

  • Vidjet ćemo. Predstoje mi dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo sa Švedskom, tek nakon njih ćemo znati što dalje - završio je.