Tuttosport
0

Ibrahimović tulumario u noćnom klubu u Atini

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Torinski dnevnik Tuttosport piše da je švedski nogometaš u redovima Intera Zlatan Ibrahimović (27), proveo noć s utorka na srijedu tulumareći u glavnom grčkom gradu Atini.

Tako je Ibrahimović viđen s prijateljima u noćnom klubu Balthazar u Atini u društvu braniča AEK-a Daniela Majstorovića i Lambrosa Choutosa, te braniča Atletico Madrida Georgisa Seitaridisa.

Ipak, Tuttsport dodaje da se Ibrahimović, iako je tulumario do sitnih jutarnjih sati, uspio vratiti na vrijeme u Milan na trening ekipe i tako izbjegao kaznu trenera Josea Mourinha poučen ranijim iskustvima Brazilca Adriana ove sezone.

Podsjetimo, Adriano je ranije ove sezone u nekoliko navrata suspendovan od strane Mourinha radi kašnjenja na treninge uslijed burnih noćnih provoda s prijateljima.

U posljednjem kolu Serije A ove sezone Inter, koji je već ranije osigurao četvrti uzastopni naslov, na San Siru dočekuje Atalantu, a Ibrahimović se bori za titulu najboljeg strijelca lige. Zabio je dosad 23 gola, isto kao i Bolognin napadač Marco di Vaio.