Očekivali ga u Milanellu
20

Ibrahimović se prvi radni dan nije pojavio na poslu, fanovi se uvjerili da nije nedodirljiv

N. M.
Zlatan Ibrahimović (Foto: EPA-EFE)
Zlatan Ibrahimović (Foto: EPA-EFE)
Legendarnog Zlatana Ibrahimovića danas su očekivali u Milanellu, trening kampu Milana, ali Šveđanin je propustio prvi radni dan na novom poslu.
Kako su javili mediji iz Italije, Ibrahimović se razbolio i nije došao na posao koji je nedavno dobio u klubu sa San Sira.

Postao je Ibrahimović savjetnik vlasnika kluba i radit će na koordinaciji između uprave i ljudi zaduženih za sportski segment, a njegov zadatak je i da unaprijedi razvoj mladih nogometaša u akademiji Rossonera.

Ibrahimović ima povišenu temperaturu i zbog toga se nije sastao sa Stefanom Piolijem i čelnicima kluba, što će mu biti u opisu radnog jesta koje je dobio na San Siru.

Također, Ibrahimović zbog povišene temperature nije putovao s ekipom u Newcastle, na meč Lige prvaka prije tri dana, a sve je izazvalo zanimljive reakcije navijača na društvenim mrežama, koji su se uvjerili da Zlatan ipak nije svemoguć i nedodirljiv.

Očekuje se da će se Ibrahimović na poslu pojaviti u ponedjeljak, do kada bi već trebao ozdraviti.

Trenutno se ekipa Milana sprema za domaći meč protiv Monze u italijanskoj Seriji A, koji je na rasporedu u nedjelju od 12:30 sati.