Barcelona
0

Ibrahimović prošao liječnički pregled

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prošao je liječnički pregled koji su za njega pripremili u redovima europskog prvaka Barcelone, te bi u ponedjeljak navečer trebao potpisati petogodišnji ugovor za Barcelonu

Barcelona je saopćila da Ibrahimović ima frakturu kosti na lijevoj ruci, koju je zadobio u posljednjoj utakmici koju je odigrao u Interovom dresu, nedavno na američkoj turneji protiv Chelseaja, te da će mu biti potreban tretman. Usprkos toga, Barcelonini liječnici su, dakako, Ibrahimoviću dali zeleno svjetlo za potpisivanje ugovora sa europskim i španskim prvakom, te pobjednikom Kupa kralja u prošloj sezoni.

Na taj način se privodi kraju dogovor Barcelone i Intera o razmjeni dvojice napadača. Kao što je poznato, iz Barcelone u Inter prelazi Kamerunac Samuel Eto',o, koji je još ranije doputovao u Milano kako bi obavio svoj liječnički pregled u novom klubu.

Barcelona je također priopćila kako će Interu platiti oko 45 milijuna eura odštete za Ibrahimovića, a dio dogovora uključuje i odlazak Bjeloruskog reprezentativca Aleksandra Hleba iz Barcelone u Inter na posudbu.