Nogomet
0

Ibrahimović ostaje u Interu?

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Do sada je prijelaznim nogometnim rokom vladao madridski Real. Apsolutno su zaslužili epitet najzaposlenijih, jer su realizirali dva megalomanska transfera, Kake i Cristiana Ronalda.

Kako piše španjolska Marca, na pomolu je i treći, odnosno dolazak sjajnog napadača Davida Ville iz Valencije na Santiago Bernabeu.

Realovim stopama, odnosno milijunskim transferima, su trebali nastaviti Barcelona i Inter, ali izgleda da neće doći do promjene o kojoj se naveliko pričalo. Kamerunac Samuel Eto'o je trebao otići u Inter, a Zlatan Ibrahimović u aktualnog prvaka Evrope Barcelonu. Taj transfer je najviše poticao švedski napadač, koji je želio napustiti Inter. Ali...

"Joan Laporta, predsjednik Barcelone, je zaista divan čovjek. Bilo je lijepo s njim sastančiti tijekom proteklih dana, ali izgleda da se neće dogoditi nikakav posao na ovoj relaciji. Iako je Ibrahimović bio najzagriženiji za ovaj transfer, klubovi su odlučili da ne treba mijenjati sadašnju situaciju. Dakle, Zlatan ostaje s nama, a Eto'o ostaje u Barceloni", rekao je vlasnik Intera Massimo Moratti, koji je dodao i ovo:

"Bili smo na zajedničkoj večeri Laporta i ja. Dugo smo i ugodno pričali o nogometnim temama, ali smo stavili točku na ovu moguću zamjenu. Mi u Interu smo fokusirani na neka druga pojačanja."