|

Ibrahimović: Nisam vidio Lovrena

Ibrahimović: Nisam vidio Lovrena
7
T
Totalsport
18.12.2012. u 22:13
17
komentara
7

dijeljenja
Ibrahimović: Nisam vidio Lovrena Dejan Lovren (Foto: Arhiv/AFP)
Švedski nogometaš PSG-a Zlatan Ibrahimović odbacio je optužbe da je namjerno povrijedio hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena u nedjeljnom derbiju 18. kola Le Championnata.
"Nisam imao namjere povrijediti ga. Ne, to je nemoguće. Gledao sam loptu i nisam ga vidio (Lovrena). Pa neću na podu nekoga ići povrijediti", prenosi Ibrahimovićeve riječi L'Equipe.

Incidentna se situacija dogodila netom prije završetka prvog poluvremena kada se u jednom duelu Lovren odhrvao najboljem suparničkom igraču Zlatanu Ibrahimoviću, ali ga je snažni Šveđanin oborio na travnjak. Dosuđen je prekršaj u korist Lyona, a Ibrahimović je prilikom doskoka na travnjak okrznuo kopačkom hrvatskog igrača po licu i izazvao mu porezotinu na licu zbog čega čak nije zaslužio ni žuti karton.

Komentirao je i prgavi švedski napadač riječi Lyonova predsjednika Jean-Michela Aulasa koji ga je optužio javno da je Lovrena nagazio namjerno.

"Mislim da je to šteta. Za mene je taj napad znak da se boje. Ali u pravu su (da se boje), jer je PSG najbolja ekipa u Francuskoj".

Ponovio je na taj način Ibrahimović stav koji je ranije tokom dana iznio sportski direktor PSG-a Leonardo vezano uz incident.

"Aulas kao da želi opravdanje za poraz. Ali znate što ovime pokazuje u mojim očima? Kompleks inferiornosti", rekao je između ostaloga Leonardo.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...