Nogomet
0

Ibrahimović: Možda ostanem u Interu, a možda i odem

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Najbolji igrač nogometaša milanskog Intera, švedski napadač Zlatan Ibrahimović, dao je izjavu koja nagovješćuje mogući odlazak sa San Sira nakon ove sezone.
  • Da li bih morao prijeći u neki drugi klub kako bi osvojio Ligu prvaka? Mogao bih osvojiti to natjecanje u Interu, ali možda i u nekoj drugoj momčadi – izjavio je Zlatan za Canal Plus.

Ove sezone je Inter u Ligi prvaka dogurao do osmine finala, ali nije mogao dalje preko branitelja naslova Manchester Uniteda. Opet je izostao golgeterski učinak Ibrahimovića, koji u 16 utakmica igranih u nokaut-fazi Lige prvaka u dresovima Ajaxa, Juventusa i Intera (2003-2009. godine) nikada nije uspio zabiti niti jedan gol!

Švedski je napadač nebrojeno puta isticao kako mu je najveća želja baš trofej u tom natjecanju.

  • U Ligi prvaka puno toga ovisi o sreći i sitnim detaljima. Najviše žalim zbog utakmice u Manchesteru. Bila je to jedna od naših najboljih predstava ove sezone. Opet, nije bilo dovoljno – dodaje ''Ibra''.

Inter je, podsjećamo, na Old Traffordu izgubio 2-0, te se oprostio od daljnjeg natjecanja, budući da je prethodno na San Siru bilo 0-0.

Ibrahimović je, inače, zadovoljan svojim igrama ove sezone. Zabio je 27-godišnji napadač 25 golova za Inter u svim natjecanjima, od čega 21 u Seriji a, pa je s Marcom di Vaiom na djelidbi prvog mjesta u prvenstvu.

  • Mislim da je ovo moja najbolja sezona u karijeri. Pokazujem kontinuitet na vrhunskoj razini, i u smislu davanja golova, kao i u smislu same igre.