Nogomet
0

Ibrahimović: "Još nisam sasvim spreman"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Švedski napadač Barcelone Zlatan Ibrahimović bio je oduševljen svojim pogotkom u debiju u španskom nogometnom prvenstvu.

Barcelona je na otvaranju sezone u 1. kolu Primere s 3-0 pobijedila Sporting Gijon na Cam Nou, a Ibrahimović je zabio u 82. minuti glavom iz teške situacije, iz pada.

Kako je Šveđanin radi frakture lijeve šake propustio put u Sjedinjene Američke Države na predsezonske pripreme sa sada već bivšim klubom Interom, kao i većinu Barceloninih predsezonskih utakmica iz istog razloga, u dvoboj sa Sportingom ušao je ne posve zaliječen, ali je na kraju bio zadovoljan učinjenim.

  • I dalje se ne osjećam 100 posto spremnim, ali približavam se tome malo po malo. Ne mogu reći da ću biti spreman već sutra, ali napredujem polako i bolje upoznajem svoje nove saigrače - rekao je Ibrahimović i tada komentirao svoj pogodak.

  • Momčad je igrala dobro i olakšala mi je zabijanje gola. Vrlo sam sretan što sam zabio u debiju, ali ne bih uspio bez pomoći saigrača - dodao je švedski reprezentativac.