Video
0

Ibišević snimio reklamu za njemački Sky

Totalsport
Sky Deutschland AG novo je ime dosadašnjeg Premierea, njemačke TV-kuće koja je, između ostalih, nositelj televizijskih prava bundesligaških utakmica.

Prenose istih u novoj sezoni atraktivnim je spotom najavio bh. nogometaš Hoffenheima Vedad Ibišević, čime je postalo jasno da njegova popularnost, uprkos šestomjesečnoj pauzi zbog teške povrede ligamenata koljena, nije okopnila.

Uz Ibiševića, u televizijskom spotu glume njegov saigrač, golman Hoffenheima Timo Hildebrand, te trener HSV-a Bruno Labbadia.

Uskoro 25-godišnji napadač, strijelac 18 golova u 17 prošlojesenskih bundesligaških kola, u petak je dokazao da "golgeterski njuh" nije izgubio. Zabio je jedini gol na prijateljskoj utakmici protiv Panathinaikosa.

  • Zabijanje mu ide dobro. Ono što je ključno, međutim, je da ne osjeća probleme s koljenom - izjavio je o svom najboljem igraču trener Hoffenheima Ralf Rangnick dodavši:

  • Svejedno, nisam očekivao da će tako brzo opet igrati toliko dobro. Također, brže od očekivanog našem se sistemu igre prilgođavaju svi novopridošli igrači: Josip Šimunić, Franco Zuculini i Maicosuel.

Ibišević je povrijedio križni ligament desnog koljena u prijateljskoj utakmici Hoffenheima i HSV-a u La Mangi prošlog januara.