Trener ga želi
0

I Napoli se želi uključiti u utrku za Balotellijem

Totalsport
Samo se izmjenjuju imena klubova koji bi htjeli dovesti u svoje redove Marija Balotellija, talijanskog nogometnog reprezentativca, igrača Manchester Cityja, ali i sportistu opasnog karaktera.

Uglavnom se nižu klubovi iz talijanske Serije A, tamo gdje je Balotelli stvorio nogometno ime (kroz igre u Interu), a najnoviji interesent je Napoli, ekipa koja se nalazi na trećem mjestu ljestvice u ovom trenutku, te ima ozbiljne namjere iduće sezone ostaviti duboki trag u Ligi prvaka.

U tom pogledu valjda ide njihovo konstantno odbijanje prodaje Edinsona Cavanija, najboljeg napuljskog nogometaša i strijelca.

"Nikada nisam imao priliku upoznati Marija, niti biti u zajedničkom društvu. Znam da mnogi pričaju kako je težak karakter, ali ja samo znam ono što taj nogometaš radi na terenu, a to je dovoljno da ga poželim u svojoj ekipi", rekao je Napolijev trener Walter Mazzari.

Inače, Aurelio De Laurentiis, šef Napolija, nije jednom rekao "eh, da mi je u istoj ekipi imati Cavanija i Balotellija". Priča je krenula...