Premiership
0

Hughes startao porazom na klupi QPR-a

Totalsport
Markom Hughes (Foto: AFP)
Markom Hughes (Foto: AFP)
Nogometaši Queens Park Rangersa s novim menadžerom Markom Hughesom nastavili su negativan niz. U 21. kolu poraženi su kod Newcastlea 1-0.

Niz od 10 utakmica bez pobjede QPR je produžio i u 21. kolu Premiershipa. Uz devet ligaških i jedan susret FA Cupa u kojima nisu osjetili slast pobjede, predvođeni novim menadžerom Velšaninom Markom Hughesom nisu uspjeli promijeniti navike.

Newcastle je uprkos izostanku dvojice vrlo važnih igrača koji su otišli na Afrički kup nacija, Cheicka Tiotea i prvog strijelca Dembe Baa, stigao do pobjede od 1-0.

"Svrake" su na najbolji mogući način potvrdile pobjedu nad Manchester Unitedom u prošlom kolu, te na tabeli preskočili Liverpool došavši na 6. mjesto s istim brojem bodova kao i Arsenal. Doduše, "topnici" imaju i utakmicu manje, poslijepodnevni meč u gostima kod Swanseaja. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Leon Best nakon dobre akcije Ameobija i Taylora u 37. minuti.

Inače, do sada su ove dvije ekipe odigrale 39 ligaških utakmica, te je uoči današnje omjer pobjeda bio 16-16, a sada je Newcastle poveo sa 17 pobjeda.

Premiership, 21. kolo:

Newcastle – QPR 1-0 (Best 37)

Redoslijed:

  1. Manchester City 48 (-1),
  2. Manchester United 48,
  3. Tottenham 46,
  4. Chelsea 40,
  5. Arsenal 36 (-1),
  6. Newcastle 36...18. QPR 17