{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrvatska policija privela 44 navijača tokom utakmice Hrvatska - Srbija

S
23.3.2013. u 14:19
1
5
Hrvatska policija privela 44 navijača tokom utakmice Hrvatska - Srbija
1
Hrvatska policija privela 44 navijača tokom utakmice Hrvatska - Srbija
Zagrebačka policija privela je 44 osobe tokom dešavanja oko utakmice Hrvatska - Srbija, a među njima je i navijač koji je imao slovo "U" na kapi.
Zbog alkohola juče je privedeno 26 osoba, petero zbog pirotehničkih sredstava, a po četvero zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja službenih osoba.

Dvojica navijača imala su neprimjerena obilježja, jedan je dobacivao neprimjerene parole, a drugi je imao slovo "U" na kapi. Dvojica su privedena zbog krivotvorenja ulaznica, a jedan zato što je kod sebe imao hladno oružje, prenose hrvatski mediji.

U obezbjeđenju je radilo 927 policajaca. Neki su radili u neposrednim mjerama obezbjeđenjaa, drugi su obezbjeđivali trase kretanja, a treći srpske novinare.

Načelnik hrvatske Uprave policije Krunoslav Borovec rekao je da se jedan incident dogodio u Bijelom Brdu u Osječko-baranjskoj županiji, gdje se desetak navijača vozilo u tri automobila, a jedan od njih izašao je i skočio na tuđi automobil.

Vlasnik ga je vidio kako skače, te je došlo do sukoba dviju grupa. Policija je intervenisala i uspjela da privede petoricu navijača, a kriminalistička istraga je u toku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: