Nogomet
0

VIDEO / Hrvat Iličević razljutio trenera u Kaiserslauternu

Totalsport
Nekontroliranim nasilnim prekršajem nad Anatolijem Timoščukom pretkraj utakmice s Bayernom hrvatski je nogometaš Kaiserslauterna Ivo Iličević (24) pogoršao ionako lošu situaciju u svom klubu.

Pretposljednja ekipa bundesligaške tabele u subotu je na svom terenu izgubila od minhenskog Bayerna s više nego uvjerljivih 3:0.

"Odigrali smo utakmicu bez ijedne stvorene prilike, baš bez ijedne. Nismo imali nikakve šanse", rekao je trener Marco Kurz, koji ima velikih problema s povredeama igrača i do kraja prelaznog roka priželjkuje pojačanja u sredini odbrane i na poziciji zadnjega veznog igrača.

Situaciju je treneru dodatno zakomplicirao Ivo Iličević zaradivši nepotrebni crveni karton u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena zbog udaranja ukrajinskog veznjaka po nogama.

Da stvar bude gora, Iličeviću to nije prvi takav incident. Slične je izazvao i prošle i pretprošle sezone, pa će ga Disciplinska komisija Njemačkoga nogometnog saveza kao recidivista strože kazniti.

Također bi ga, kako najavljuje Kicker, mogao kazniti i sam trener Kurz:

"Crveni karton koji je u Njemačkom kupu protiv Eintrachta iz Braunschweiga dobio prije dvije godine bio je identičan ovome. Smeta me da na toj greški nije ništa naučio."