|

Horde zla objavile razlog zbog kojeg će protestovati pred prostorijama FK Sarajevo

Horde zla objavile razlog zbog kojeg će protestovati pred prostorijama FK Sarajevo
93
E. B.
3.12.2019. u 20:41
69
komentara
93

dijeljenja
Horde zla objavile razlog zbog kojeg će protestovati pred prostorijama FK Sarajevo Foto: I. Š./Klix.ba
Navijačka grupa Fudbalskog kluba Sarajevo, popularne Horde zla, objavila je i razlog zbog kojeg će sutra protestovati pred klupskim prostorijama.
Kako navode na zvaničnoj Facebook stranici, razlog nije smjena Husrefa Musemića već način na koji je ona napravljena.

Osim toga, Horde zla nisu zadovoljne radom uprave Bordo tima.

"Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo i širu javnost da razlog za sutrašnji protest nije otkaz koji je dobio šef stručnog štaba Husref Musemić, nego da je način na koji je dobio otkaz kap koja je prelila čašu nezadovoljstva svih navijača FK Sarajevo.

Razlog nezadovoljstva jeste netransparentan rad uprave i niz pogrešnih odluka u proteklom periodu, a koje za posljedicu imaju stvorenu lošu atmosferu unutar i oko kluba.

Očekujemo prisustvo direktorice Sabrine Buljubašić, predsjednika upravnog odbora Senada Jahića, sportskog direktora Emira Hadžića, te predsjedavajućeg skupštine Valentina Ilievskog", stoji u objavi na Facebooku.

Obavještavamo sve navijače FKS i širu javnost da razlog za sutrašnji protest nije otkaz koji je dobio šef stručnog štaba...

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Tuesday, December 3, 2019

Također, s obzirom da su tokom dana najavljivani i drugi termini okupljanja, Horde zla su poručile kako je jedini validan termin sutra u 17:30 sati.
Prijavi grešku


Komentari (69)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...