Derbi u Mostaru
11

Horde zla ne mogu na posljednja dva gostovanja, u srijedu će okončati sezonu

H. H.
Horde zla (Foto: T. S./Klix.ba)
Horde zla (Foto: T. S./Klix.ba)
Najvatreniji navijači Sarajeva, Horde zla, najavili su posljednje ovosezonsko gostovanje koje će biti u srijedu u Mostaru protiv Zrinjskog.

Iako Sarajevo do kraja šampionata očekuju još dva gostovanja, Horde zla neće moći prisustvovati, s obzirom da se igra na zamjenskim terenima i prema pravilniku gostujućim navijačima u tom slučaju nije dozvoljen dolazak.

"Zbog renoviranja terena na stadionima u Doboju i Širokom Brijegu, naše naredno gostovanje u Mostaru će ujedno biti i naše posljednje za ovu sezonu. Ova rečenica treba da bude dovoljan motiv svakom od nas da se prijavi za putovanje na stadion pod Bijelim brijegom. Utakmica je zakazana za srijedu, 24. aprila sa početkom u 20:30 sati, a uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u ponedjeljak i utorak u Privrednom gradu Skenderija u periodu od 15:00 do 19:00 sati, a cijena putovanja je 25 KM. Cijena ulaznice će biti naknadno objavljena.

Prema zaprimljenom obavještenju od MUP-a HNK, ulaz na gostujuću tribinu će biti dozvoljen samo navijačima koji doputuju u organizaciji UNFKS", poručile su Horde zla.

Podsjetimo, Sarajevo je u posljednjem ligaškom kolu remizirali protiv Borca na Koševu 1:1 i do kraja sezone će voditi veliku borbu za izlazak na evropsku scenu.