|

HNS: Biliću ponuđeno produženje ugovora do 2010.

HNS: Biliću ponuđeno produženje ugovora do 2010.
0
F
FENA
7.12.2007. u 22:55
0
komentara
0

dijeljenja
HNS: Biliću ponuđeno produženje ugovora do 2010. Foto: Net.hr
Izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Slavenu Biliću bit će ponuđeno produženje ugovora do 2010., odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza u petak u Zagrebu.
Ugovor neće biti ponuđen samo Biliću, nego i cijelom stručnom stožeru, a sadašnji Bilićev ugovor istječe u kolovozu 2008.

Slaven Bilić je još danas na službenom putu u Austriji, ali je za subotu u 9.30 sati sazvao konferenciju za novinare u Zagrebu, na kojoj je će biti riječi i o odabiru baze hrvatske reprezentacije za vrijeme Europskog prvenstva 2008.

Još uvijek nije definitivno određeno gdje će naša reprezentacija imati svoju bazu tijekom Europskog prvenstva. Guverner austrijske provincije Burgenland (Gradišće) rekao kako je HNS za bazu izabrao Bad Tatzmannsdorf, mjesto 85 kilometara sjeverno od Graza. Odluka je na izborniku Biliću koji je proteklih dana obilazio još nekoliko mogućih destinacija u blizini Klagenfurta, jer ćemo Hrvatska tamo odigrati dvije utakmice u skupini.

Hrvatska će s austrijskom reprezentacijom igrati 8. lipnja u Beču, a 12. i 16. lipnja protiv Njemačke i Poljske u Klagenfurtu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.