Komedija umjesto izazova
1

Hit na društvenim mrežama: Pogbina supruga pogodila sina toalet-papirom u glavu

K. H.
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Supruga francuskog nogometaša Paula Pogbe - Zulay objavila je komičan videoklip na društvenoj mreži Instagram u kojem je prikazala neuspješan pokušaj da izvede popularni izazov s toalet-papirom.

Ovaj izazov postao je planetarno popularan, posebno među profesionalnim nogometašima koji su posljednjih dana u kućnoj izolaciji usljed širenja koronavirusa, a brojni svjetski poznati nogometaši objavili su videoklip u kojem su uspješno izveli ovaj zadatak.

Ipak, u mnoštvu onih koji su uspješno uradili ovaj izazov, postoje i oni kojima su stvari izmakle kontroli, a jedna od njih je i supruga Paula Pogbe koja je toalet-papirom pogodila svog sina u glavu.

Pogba i njegova supruga odmah su se počeli smijati zbog ovog nemilog događaja, a kako je riječ o toalet-papiru, sin nije pretrpio nikakvu povredu i sve je završeno objavljivanjem videoklipa na Instagramu.

Engleski mediji odmah su prenijeli dešavanja iz Pogbine kuće, a videoklip je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Vjerovatno ni Pogbina supruga više neće pokušavati slične stvari.