|

Hit na društvenim mrežama: Pogbina supruga pogodila sina toalet-papirom u glavu

Hit na društvenim mrežama: Pogbina supruga pogodila sina toalet-papirom u glavu
1
K. H.
26.3.2020. u 11:19
21
komentara
1

dijeljenja
Hit na društvenim mrežama: Pogbina supruga pogodila sina toalet-papirom u glavu Foto: Screenshot/Instagram
Supruga francuskog nogometaša Paula Pogbe - Zulay objavila je komičan videoklip na društvenoj mreži Instagram u kojem je prikazala neuspješan pokušaj da izvede popularni izazov s toalet-papirom.
Ovaj izazov postao je planetarno popularan, posebno među profesionalnim nogometašima koji su posljednjih dana u kućnoj izolaciji usljed širenja koronavirusa, a brojni svjetski poznati nogometaši objavili su videoklip u kojem su uspješno izveli ovaj zadatak.

Ipak, u mnoštvu onih koji su uspješno uradili ovaj izazov, postoje i oni kojima su stvari izmakle kontroli, a jedna od njih je i supruga Paula Pogbe koja je toalet-papirom pogodila svog sina u glavu.

Pogba i njegova supruga odmah su se počeli smijati zbog ovog nemilog događaja, a kako je riječ o toalet-papiru, sin nije pretrpio nikakvu povredu i sve je završeno objavljivanjem videoklipa na Instagramu.


Engleski mediji odmah su prenijeli dešavanja iz Pogbine kuće, a videoklip je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Vjerovatno ni Pogbina supruga više neće pokušavati slične stvari.
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...