Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha očekuje se izjava Azmira Husića kako su sudije, savez, galaksija i vanzemaljci protiv njega i Slobode ahahha
@PupanOždrljić hahahahahahah a gdje je pecat?
od 1919 godine imaju samo Kup iz Jugoslavije i 2 ligu federacije :D pored ove Evrope to će im biti najveći uspjeh i čitavoj historiji kluba :D jadovi since 1919 :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nema se Radniku sta prigovoriti. Na tribinama, koliko sam vidio, vise nego korektna atmosfera, bez divljanja. Koliko god mi zao sto ne uzesmo kup, mora se reci da ga nismo ni zasluzili. Ko ga vise zeli taj ce ga i dobiti.
Nektar VS Tuzlansko
Iako ovim gubimo evropu koju nismo zasluzili, od srca cestitam Radniku, zasluzeno i sretno u EL! Ovim trofejom Radnik ima isti broj trofeja ko drevni klub Sloboda. A sto se tice ove bijede iz Tuzle, jednom fukare, uvijek fukare, ovo im je bila najbolja prilika da konacno osvoje nesto u svojoj historiji i nisu, isto cigani, draza im je marka od titule i zato ce uvijek biti bijednicki klub, sa bijednickim mentalitetom iz bijednog i najjadnijeg grada u BiH.
Ja sam fukara, daj pola "bona" za titulu, bice za pivu i za veceru kod Tome i cao zadnja prilika da nesto osvojimo u jadnoj historiji. Bijeda ostaje bijeda i ovim danas je radnik postoao uspjesniji klub od jadne slobode koja u prijeratnoj historiji ima jedan kup, a u poslijeratnoj ima kurcinu i imace.
Kazu pustila Sloboda da zajebe Sarajevo. Ove godine u tri utakmice Sloboda-Sarajevo 9:1. Hej..... covjece 9:1, pa stvarno je Sloboda dobro (za)jebala Sarajevo.
eto njima draže zajebati Sarajevo nego skinuti mrak s očiju i uzet trofej
respect
e moje SARAJEVO sta dozivi i uradi.niti evrope niti titule a kao imamo sve super uslove da to osvojimo 😢😢😢😢😢😢😢
Sloboda je ispunila očekivanja. Prodali su se u prvenstvu, sada u kupu. Pičići bez ponosa. Pomokrim se dobro na njih. Za šta i koga će Fukare ubuduće da navijaju kada im je klub hrpa prodanih duša?
Ove godine je najvjerovatnije bila najnamjestenija sezona u historiji fudbala, nebitno gdje.
Najveci neuspjeh Sarajevskih klubova je ova sezona. Zeljo nije van prvih 4 zavrsio od ne znam koje godine. FKS sa tolikim parama i platama nikad nije gore izgledalo. Pas ih *ebo pa je li njih stid? B-R-U-K-A
Umalo dupla kruna... Sve vam je propalo nije da vas mrzimo al nam se dopalo
Na jedan trenutak mi bi drago za jedan malešni klub da dozivi toliki uspon... I onda ugledam na slici srPsku zastavu I sve popadne u vodu...
idemo bambucha za Želju i malo sarajv'o
cestitke malom klubu, na osvojenom Kupu!
Radnik pobijedio zbog televizora što im je Rakitić kupio
Ufurali se ljudi
Želim svim ekipama puno sreće i da dostojno, puna srca predstavljaju našu voljenu domovinu BiH u Evropi.