Uoči finala njemačkog Kupa
12

Heynckes: Naučili smo kako protiv Borussije

Totalsport
Jupp Heynckes
Jupp Heynckes
Uoči finalnog dvoboja njemačkog DFB-Pokala trener nogometaša minhenskog Bayerna Juup Heynckes najavljuje kako je njegova ekipa izvukla pouke iz dva ligaška poraza od Borussije Dortmund...

Optimističan je trener Bavaraca pred subotnje finale nacionalnog kupa u kojem njegovu ekipu očekuje novi meč s prvacima iz Dortmunda.

"U takvoj jednoj utakmici puno faktora može imati presudnu važnost. Naravno da smo uvidjeli kako možemo pobijediti Borussiju. Uvjeren sam u to. Pobjeda u kupu bi nam puno značila i zato mislim da ćemo sutra slaviti", izjavio je trener Bayerna za portal Goal.com.

Nije zaboravio iskusni strateg pohvaliti kolegu s klupe najvećeg bundesligaškog suparnika za sve što je postigao u prošle dvije sezone. "Uspjeh Borussije najtješnje je povezan s imenom Jürgena Kloppa koji je sa skupinom mladih igrača odradio veliki posao", rekao je Heynckes kojem je izazov skrenuti misli svojih nogometaša sa skorašnjeg finala Lige prvaka protiv Chelseaja.

"Maksimalno se trudim usmjeriti misli svojih igrača na finale DFB-Pokala jer nam je važno osvojiti taj trofej. No, gotovo je nemoguće potisnuti razmišljanja na još veće finale koje nas očekuje. Moramo ipak prvo odraditi kup, a onda razmišljati o Chelseaju", ocijenio je Heynckes.