Bosanci su u modi
0

Haris Redžepi, od viška sa Grbavice do heroja Karlovca

Sarajevo-x.com
Foto: Index
Foto: Index
Mladi bosanskohercegovački napadač Karlovca Haris Redžepi koji je tek odnedavno član ove ekipe jedno je od najugodnijih iznenađenja ovogodišnjeg Hrvatske nogometne lige, piše Index.hr.

Prvi pogotkom u petoj utakmici u dresu Kralovca, Redžepi je postao glavni krivac za poraz Hajduka. Ovaj igrač je tri godine bio član Željezničara, no iako skoro nikada nije dobio priliku da se dokaže u timu sa Grbavice, Redžepi nema nikakvih zamjerki za svoj bivši klub.

"Ne ljutim se što mi nisu dali šansu, možda bih trebao biti zahvalan što su me lako odbacili. Evo, igram u jakoj ligi, u klubu koji je treći i zabijam. Postigao sam dva gola u Kupu, jedan Queens Park Rangersu u prijateljskoj utakmici, a evo sada u HNL-u", rekao je junak subotnje pobjede Karlovca.

"Lijepo je zabiti Hajduku. I možda sam sad malo euforičan, pa ću reći da vjerujem da ću zabiti i Dinamu. Ali, još žalim što nisam zabio gol Sarajevu, taj mi je klub ostao ponešto dužan", osvrnuo se Haris u sjećanju na vremena dok je nosio dres sarajevskih Plavih.

"Iskreno, nikad nisam bio sretniji. Evo me, uživam u pohvalama koje dobivam sa svih strana. Navijači su me nakon utakmice rastezali na sve strane, slikali se, tražili autogram od mene, skandirali moje ime", rekao je za "San" Redžepi te dodaje: "Došli su mi roditelji i moj prvi trener Mehmed Hamzić. Drago mi je što su baš oni, moj otac Ćerim i Hamza uživali nakon mog gola i pobjede."

U najavi derbija narednog vikenda sa Šibenikom, Redžepi kaže:"Oni su drugi, a mi treći. Eto, Šibenik i Karlovac je derbi HNL. Bosanci su u modi u Hrvatskoj".

Pogledajte snimak pogotka: