Nestašni Danac
11

Hamulićev saigrač u centru skandala: Posuđivao novac zbog kladionice i nije ga vraćao

S. G.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Danski stoper Rasmus Nicolaisen (26) u centru je skandala nakon što je otkriveno kako je od saigrača posuđivao novac zbog dugova u koje je upao, a taj isti novac im nikada nije vratio.

Nogometaš Toulousea posudio je novac od najmanje šest suigrača i članova stručnog stožera kako bi vratio kockarske dugove, navodi francuski list L' Equipe.

Prema njihovim tvrdnjama posudio je ukupno oko 100.000 eura. Nicolaisen je obećao vratiti novac brzo svojim kolegama, no to nije učinio pa je u svlačionici nastao razdor.

Neki njegovi saigrači upozorili su predsjednika kluba Damiena Comollija na ono šta se događa. Navodno su neki igrači zaprijetili i da neće igrati dok se situacija ne promijeni.

No onda je trener izbacio Nicolaisena iz ekipe u prošlom kolu, uz službeno opravdanje da je u pitanju povreda prepone.

Prvi čovjek Toulousea odlučio je da će isplatiti Nicolaisenu platu unaprijed, kako bi nestašni Danac mogao saigračima i članovima vratiti novac koji im duguje.

Dancu ovo nije prvi problem s dugovima od kockanja. Naime, dok je igrao za engleski Portsmouth, engleski savez kaznio ga je jer je uplatio 53 oklade u kladionici.