Prvi dan u reprezentaciji
57

Hamulić se priključio Zmajevima i odradio prvi trening, nastavljene pripreme za Portugal

D. P.
Hamulić u duelu s Ahmedhodžićem (Foto: NS BiH)
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavila se spremati za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i duele protiv Portugala i Luksemburga, koji nas očekuju za desetak dana.

Zmajevi su se tek okupili u Zenici, a konačno je tim kompletiran. Večerašnjim treningom nastavljene su pripreme za prvi naredni duel, a to je protiv Portugala.

Trening je odrađen punim intenzitetom u Trening-centru Nogometnog saveza BiH u Zenici. Igrači su vrijedno radili, a istovremeno su i svjesni izazova koji ih čekaju te su potpuno posvećeni ostvarivanju uspjeha u naredne dvije utakmice.

Kada su u pitanju novosti s treninga, to je da se timu priključio debitant Said Hamulić, koji je prvi put trenirao s reprezentacijom BiH nakon što je priključen pripremama.

Sutra za 10:00 sati su zakazane izjave za medije, dok će u 10:30 Zmajevi će odraditi trening koji će biti otvoren za predstavnika medija prvih petnaest minuta.

Današnji trenin, podsjetimo, posjetio je i prvi čovjek Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković, kojeg su igrači i stručni štab dočekali u sjajnom raspoloženju.