Svađa među saigračima
3

Hamburg izbacio Rajkovića iz prve ekipe zbog tuče na terenu

Totalsport
Na treningu nogometnog Bundesligaša iz Hamburga u petak su se žestoko potukli srbijanski odbrambeni igrač Slobodan Rajković i korejski napadač Heung Min-Son.

Verbalni sukob 23-godišnjeg srbijanskog stopera i 20-godišnjeg južnokorejskog napadača završio je silovitim Rajkovićevim napadom. Bivši igrač Chelseaja je punom snakom zamahnuo šakom prema Sonu. Ovaj je udarac eskivirao, pa je Rajkovićeva šaka završila na arkadi 21-godišnjeg Tolgaya Arslana.

Mladi Nijemac turskog porijekla kao kolateralna je žrtva doživio klasičan nokaut završivši na travi s krvavom arkadom.

Nakon što se izmaknuo Rajkovićevom udarcu, Son je agresivno uzvratio, kako tvrde svjedoci za njemačke medije, klasičnim kung-fu udarcem. Uspio je zakačiti Rajkovića, no niti njegov udarac nije bio dovoljno precizan.

Tada su se među poludjele saigrače ubacili drugi nogometaši spriječivši incident težih razmjera.

Trener Thorsten Fink potjerao je Rajkovića istog trenutka u svlačionicu, a u nastavku dana je stigla i službena obavijest iz kluba. Rajković je potjeran iz prve ekipe i nastavit će trenirati s drugim timom, uz prilični upitnik kada će, i hoće li se uopće, vratiti u prvu ekipu.

Inače, Rajković je i ranije bio često u središtu pažnje kada su u pitanju ekscesne situacije. Jednom je tako, na reprezentativnom susretu Srbije i Argentine, pljunuo suca utakmice zbog čega je zadobio suspenziju i od same FIFA-e.