"Trebao si umrijeti"
0

Halsey prijavio policiji degutantne poruke Liverpoolovih navijača

Totalsport
Mark Halsey
Mark Halsey
Navijači Liverpoola bili su ogorčeni suđenjem 51-godišnjeg Marka Halseyja u nedjeljnom derbiju 5. kola Premiershipa u kojem je Manchester United na Anfieldu pobijedio svog najvećeg rivala Liverpoola s 2-1.

Iako su Liverpoolovi simpatizeri na navijačkim forumima pobrojali jako puno situacija u kojima smatraju da je Halsey oštetio njihov klub, najviše ljutnje izazvale su dvije važne situacije, isključenje Jonja Shelveyja i dosuđeni penal za gostujuću ekipu.

Navijači "redsa" su nakon utakmice iskalili svoj bijes putem Twittera, a neki su otišli toliko daleko da su se s ružnim aluzijama prisjetili Halseyjeve uspješne borbe protiv raka grla.

"Nadam se da će Halsey ponovno dobiti rak i umrijeti", te "Halsey je trebao umrijeti od raka" dvije su poruke koje su prevršile svaku mjeru i zbog kojih je uznemireni sudija odlučio cijeli slučaj prijaviti policiji.

Inače, jedan od autora tih poruka je kasnije istu izbrisao, a drugi je zatvorio cijeli svoj Twitter-profil. Obojica su s tim porukama izazvali gnjev i negodovanje brojnih članova poznate društvene mreže.