"Vrime je", konačno
26

Hajduk završio najzvučnije pojačanje ikada: Perišić na Poljudu, no evo kad će tek zaigrati

D. P.
Perišić je junak navijača i dugogodišnja želja (Foto: EPA-EFE)
Perišić je junak navijača i dugogodišnja želja (Foto: EPA-EFE)
Proslavljeni hrvatski reprezentativac Ivan Perišić vraća se u Hajduk, potvrdio je ugledni transfer stručnjak Fabrizio Romano, ali i brojni mediji u Hrvatskoj.

Perišić (34) se u Hajduk ove zime vraća iz Tottenhama, kluba u kojem se nije naigrao, što zbog loše forme po dolasku, što zbog teške povrede koju je zaradio prošle godine.

No, Hajduku će biti veliko pojačanje. Navijači splitskog kluba prizivaju ga već godinama riječima: "Ivane, vrime je", a čini se da je "vrime" konačno došlo te će krilni nogometaš ove zime preći na Poljud.

Romano je noćas potvrdio da su Hajduk i Tottenham trenutno u posljednjoj fazi pregovora te da će londonski klub prihvatiti ponudu, o čemu je govorio i trener Spursa Ange Postecoglu, koji je na konferenciji za medije prije nekoliko dana potvrdio da Perišić više neće igrati za Tottenham.

No, bez obzira što dolazi u Hajduk, Perišić neće biti u stanju pomoći klubu nekoliko mjeseci. Nogometaš, koji će uskoro napuniti 35 godina, doživio je tešku povredu i prijelom križnih ligamenata na treningu tokom jeseni. Činilo se da je sezona za njega završena, ali će se vratiti u Hajduku do kraja sezone.

Prema prognozama, Perišić će se na teren vratiti krajem aprila ili početkom maja. Tako bi imao vremena da se na terenu pokuša vratiti i spremiti za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj krajem ljeta. Selektor Zlatko Dalić još uvijek ima planove s Perišićem, no ako se ne vrati u formu, ništa od toga neće biti moguće.