Rat sa savezom
40

Hajduk poslao 17 prozirnih medalja na adresu HNS-a i zabranio im ulazak u svečanu ložu

Klix.ba
Čelnici Hajduka otišli su korak dalje u ratu s Hrvatskim nogometnim savezom, a nakon što su sudijama čestitali poslije izgubljenog finala Kupa Hrvatske, uputili su otvoreno pismo članovima HNS-a u kojem su im zabranili ulazak u svečanu ložu.

Oni su na adresu HNS-a poslali 17 prozirnih medalja koje su namijenjene članovima IO HNS-a.

Uz medalje, Hajduk je izdao saopćenje u kojem navodi da je članovima IO HNS-a zabranjen ulaz u svečanu ložu, a iznimka može biti jedino u slučaju kada su u nužnim ulogama predviđenim propozicijama.

"HNK Hajduk, do raspisivanja i provedbe demokratskih izbora unutar Hrvatskog nogometnog saveza te rješavanja aktualne situacije unutar sudačke organizacije zabranjuje ulazak u svečanu ložu članovima Izvršnog odbora HNS-a. Iznimke mogu biti tek slučajevi kada neki od članova IO HNS-a budu u nužnim ulogama predviđenim propozicijama, kao službeni predstavnici gostujućeg kluba. Naravno, svi članovi IO slobodni su, kao i ostali gledatelji, kupiti ulaznice za sve ostale sektore, odnosno tribine poljudskog stadiona i uživo gledati najgledaniji hrvatski klub (u upravo završenoj sezoni možemo se pohvaliti da na naše utakmice otpada čak 55 % ukupne gledanosti lige uživo na svim stadionima)", stoji u saopćenju Splićana.

Podsjećamo, Hajduk je nedavno izgubio od Dinama u finalu Kupa Hrvatske rezultatom 1:0, a tekuću sezonu u HNL-u završili su na trećoj poziciji.