{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hadžibegić pozvao na bordo zajedništvo: Navijači, budite uz klub više nego ikada!

21.7.2013. u 20:33
404
32
Hadžibegić pozvao na bordo zajedništvo: Navijači, budite uz klub više nego ikada!
404
Hadžibegić pozvao na bordo zajedništvo: Navijači, budite uz klub više nego ikada!
Faruk Hadžibegić
Faruk Hadžibegić, nekadašnji selektor bh. nogometne reprezentacije, bivši nogometaš Sarajeva i kapiten nacionalnog tima Jugoslavije trenutno odmara u Parizu. Kako nam je rekao, svoju trenersku karijeru mogao bi nastaviti u španskom prvoligašu Celti iz Viga.
Popularni Hadžija naglašava da o tome brine menadžer Bekim Dino Pašalić.

"Ako Luis Enrique preuzme Barcelonu, velike su šanse da preselim u Vigo. No, vidjet ćemo sve narednih dana“, kaže za Klix.ba Hadžibegić.

Faruk podvlači da prati dešavanju u klubu iz Titove 38/b.

"Ja sam uvijek uz FK Sarajevo. Nas sada zanima samo prolaz protiv Kukesija. Ovo je period kada su početne utakmice, ekipa još nije u formu i pogreške su normalne. Koliko god mi govorili da smo griješili u Tirani, dali smo i dva gola. To je izuzetno važno. Ja sam pun povjerenja za uzvrat na Koševu. Vjerujem da će Musemija sa svojim igračima naći rješenje za supanika i doći do pobjede“, potcrtava bivši stoper tima sa Koševa.

On je istakao kako razumije da pristalice koševskog premijerligaša nisu zadovoljne, da s razlogom traže puno više od igrača koji nose dres Sarajeva. Ipak, pozvao je na jedinstvo.

"Molim navijače da zaborave na ljutnju i da dođu na utakmicu u četvrtak. Ljudski je ponekad i griješiti. Sve ostavite iza sebe i dajte bordo momcima podršku. Bitni ste igračima na terenu, možda više nego ikada. Trebate napraviti atmosferu i pritisak koji će biti dodatna prevaga. To će igračima dati motiv više da isprave pogreške i da prođemo u 3. pretkolo. Za uspjeh je potrebno bordo zajedništvo, a pred FK Sarajevo je velika perspektiva. U to sam siguran“, apostrofira Hadžibegić.

Posebno je pohvalio rad predsjednika Alena Hujića, direktora Dine Selimovića i ostalih članova Upravnog odbora koševskog premijerligaša.

"Selimović, koji je veliki profesionalac, sa ostalim članovima Uprave radi veliki posao. Pozitivno sam iznenađen“, zaključio je Hadžija.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: