Nogomet
1

Götze spreman za debi u dresu Bayerna

Totalsport
Prema riječima Bayernovog trenera Pepa Guardiole, sjajni veznjak bavarske ekipei Mario Götze konkurirat će za subotnji bundesligaški duel 2. kola protiv Eintrachta.
Foto: AFP
Foto: AFP
Zbog povredee bedrenog mišića Götze, tadašnji igrač Borussije Dortmund, je propustio kraj prošle sezone, pa tako i finale Lige prvaka.

Povreda ga je dugo mučila, ali se uspio na kraju oporaviti i u neslužbenom debiju za Bayern prošle nedjelje zabiti dva gola u 30 minuta igre u prijateljskom susretu protiv mađarskog Györija (4-1 pobjeda Bayerna).

"Napravio je novi korak ove sedmice i sve je bolji malo po malo. Putovat će u Frankfurt s nama. Bit će u kadru, ali neću odlučiti o početnoj postavi sve do posljednjeg trenutka", objasnio je Guardiola.

Bayern je novu sezonu otvorio 3-1 pobjedom protiv Borussije Mönchengladbach, ali Guardiola osjeća da ekipa ima puno potencijala koji tek treba pokazati.

"Imali smo dobru predsezonu i tako sada trebamo nastaviti. U ovom trenutku ne bismo uspjeli osvojiti prvenstvo, ali popravit ćemo se", rekao je Guardiola.