Urnebesna reakcija
0

Griezmann kupio Mbappea na Football Manageru, napadač PSG-a nije bio oduševljen klubom

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nogometaš Barcelone Antoine Griezmann veliki je ljubitelj videoigrica, a posebno Football Managera. I dok se nalazi s reprezentacijom na pripremama za Euro, u slobodno vrijeme igra FM predvodeći Newcastle.

U videu objavljenom na službenim kanalima francuske nogometne reprezentacije, Griezmann je snimljen u avionu dok je držeći laptop razgovarao sa saigračem Ousmaneom Dembeleom, kojem se hvalio svojim podvizima kao menadžer Newcastlea.

Za četiri sezone osvojio je titulu u Premiershipu, Ligu prvaka, FA Cup, Community Shield i Superkup Evrope, a nakon nabrajanja trofeja koje je osvojio, okrenuo se prema Kylianu Mbappeu koji je sjedio nekoliko mjesta od njega, te mu je kazao:

"Kupio sam te, 134 miliona eura", kazao je Griezzman, a reakcija 22-godišnjeg Mbappea bila je neprocjenjiva:

"Gdje? Newcastle? Nije baš toplo tamo, zar ne?", upitao ga je napadač PSG-a, koji očigledno nije oduševljen engleskim klubom, a to je otkrio i njegov pogled.

Griezmann je pasionirani igrač Football Managera, a u prošlosti je vodio i Arsenal. Iako očigledno voli engleski nogomet, zasad nije imao priliku da se kao igrač okuša na Otoku.