Nisu "kliknuli"
19

Griezmann: Još uvijek ne razumijem Messija, Suareza i Dembelea

K. H.
Griezmann i Valverde (Foto: EPA-EFE)
Griezmann i Valverde (Foto: EPA-EFE)
Napadač Barcelone Antonie Griezmann u intervju za Radio Montecarlo otkrio je da još uvijek nema razumijevanje s igračima katalonskog kluba, ali da ne osjeća pritisak i da će to s vremenom doći.

Griezmann je u transferu vrijednom 120 miliona eura prešao iz Atletico Madrida u Barcelonu, ali u prvim nekoliko mjeseci nije u potpunosti ispunio očekivanja koja od njega imaju navijači ovog kluba.

Kako je rekao, još uvijek nema razumijevanje s kretanjem saigrača, a posebno se to odnosi na igrače koji igraju u napadu.

"Još uvijek ne razumijem kretanje Messija, Suareza i Dembelea, a to nekada zna biti teško jer nemaš samopouzdanje s loptom u nogama. Sve to ima veliki utjecaj i dovodi do grešaka kod dodavanja i šutiranja prema golu", kazao je Griezmann.

Griezmann je ranije rekao da ne osjeća pritisak u Barceloni i da se filozofija igranja ovog kluba poklapa i s njegovom vizijom.

"Volim Barcelonin stil igre jer se poklapa s mojom vizijom nogometa. Ne osjećam pritisak. Ako budemo igrali s puno entuzijazma, ispunit ćemo sve ciljeve i osvojiti puno trofeja, a sezona je dovoljno duga i ima još puno vremena da 'kliknem' s igračima", kazao je francuski napadač.

Francuski napadač postigao je četiri pogotka uz tri asistencije u prvih 16 utakmica u novom klubu.