Isto i nakon mjesec
47

Grealishova djevojka sama ljetuje u Italiji, on se danima opija na Ibizi sa stjuardesom

D. P.
Grealish u društvu stjuardese British Airlinesa (Foto: Screenshot)
Grealish u društvu stjuardese British Airlinesa (Foto: Screenshot)
Zvijezda Manchester Cityja i engleskog nogometa Jack Grealish još uvijek se opija na Ibizi gdje već više od mjesec dana slavi triple-krunu s ekipom u prošloj sezoni.

Grealish (27) još uvijek slavi historijski uspjeh i osvajanje trostruke krune s Manchester Cityjem. Naravno, nije sve vrijeme na Ibizi, ali redovno odlazi pa se vraća na ovo egzotično špansko ostrvo.

Prije mjesec dana, a nakon što je njegov Manchester City osvojio Ligu prvaka u finalu protiv Intera, Grealish je postao hit na društvenim mrežama zbog snimaka kako se opija. Tri dana i noći nije se trijeznio, a nakon toga se vidno alkoholiziran pojavio na okupljanju reprezentacije Engleske.

[TWITTER]1678652905182707712[/TWITTER]

Ono što je zanimljivo, jeste da se krilni napadač Cityja ponovo vratio na Ibizu, gdje se danima opija. Ponovo je viralan na društvenim mrežama, a pojavilo se mnogo videosnimaka na kojima se vidi koliko ovaj engleski reprezentativac uživa u provodu.

No, ono što je privuklo pažnju engleskih medija, jeste da Grealish dane provodi zajedno s jednom britanskom stjuardesom, koja radi za British Airlines, a ne sa svojom djevojkom. S istom stjuardesom Grealish se družio i u Las Vegasu u junu.

Njegova dugogodišnja ljubav Sasha Attwood za to vrijeme sama ljetuje u Italiji.